Friday, December 12, 2014

Awak kat mana...?

Awak kat mana?
Awak awak kat mana?
Soalan glamer sampai jadi lirik lagu, soalan ni berjaya menghuru-harakan setiap anggota badan... haaaa cuba tgk :

Bila OTAK fikir je awak
Terus JARI capai handphone n taip "awak kat mana?"
Lagi2 la kalau da beberapa ketika senyap je
Kalau lambat je reply, terus dial pulak nombor
Dengan tak semena2 JANTUNG pun laju... sibuk jugak tunggu awak jawab
TELINGA tak putus-putus berharap agar bukan suara perempuan tu yang berkata-kata
MULUT pulak tak sabar-sabar nak tanya soalan yang sama... "awak kat mana?"
Dalam keadaan SEL-SEL otak berhubung dengan pantasnya
Satu bahagian je yang cool... HATI
Macam biasa, dengan keadaan tenang berkata
Awak sentiasa di hati ini.

K da, ke korang sakit hati baca? hahahahah... lantakkan! Aiman tak kesah ;p


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)